top of page
tra%CC%8Adl%C3%B8ft_edited.jpg
TRÅDLØFT

Ønsker du et ansiktsløft uten kirurgi og med minimal nedetid? Trådløft er en trygg og effektiv behandling mot slapp hud på underkjeve, hals, kinnben og øyebryn.

TRÅDLØFT

Trådløft kan utføres alene eller som en del av kombinasjons behandling. Metoden er trygg, skånsom og enkel og utføres kun i lokalbedøvelse.

Vi bruker tråder laget av polydioxanon (PDO tråder) som stimulerer kollagen produksjon som gjør huden fastere, sørger for hudens fuktighetsbalanse, elastisitet og smidighet. Trådene har bitte små ‘haker’ slik at når løftetråden settes på ønsket plass under huden, forhindres hakene at den løse huden sklir tilbake.

På denne måten kan vi både fysisk løfte huden og øke dannelsen av kollagenproduksjonen. 

Støttestrukturen i huden forbedres og gir ansiktet og halsen et friskere glattere og mer ungdommelig utseende,  og øker volum på sikt.

Det er ofte veldig lite smerter etter behandling og lite blødninger da vi jobber med butt kanyle, og også fordi vi legger tråden i et lag under dermis hvor det er lite eller ingen nerver. Derfor trenger man bedøvelse kun på de stedene nålen går inn i huden og eventuelt ut av huden. 

TRÅDLØFT I KOMBINASJON MED FILLER
ANSIKT OG HALS
TRÅDLØFT I KOMBINASJON MED PRP
bottom of page