top of page

HANNAH´S BAKGRUNN OG KOMPETANSE

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier Hannah Risø (født 1984)

 

Hannah har høy kompetanse og mange års erfaring innen medisinsk hudpleie og kosmetiske behandlinger. Hun er lidenskapelig opptatt av hud og at pasienten skal oppnå et naturlig resultat. Hannah er kjent for å være ærlig og komme med gode, fornuftige råd til sine pasienter. Hun lytter til deg og sammen med deg skreddersyr hun en plan tilpasset dine ønsker og behov.

 

Hannah har deltatt på utallige kurs hos anerkjente produsenter og leverandører og har en rekke avanserte sertifiseringer i både filler og injeksjonsbehandlinger, medisinsk hudpleie og komplikasjoner. Hos Hannah er du i trygge hender.

Hun utfører det meste innen ansikts og kropps behandlinger, bl.skreddersydd hudpleie og hjemmeprogramer, behandling av muskelspenninger og migrene, overdreven svette, sprengte blodkar og hudforbedrende behandlinger som skinboosters, peels, microneedling, prp, mesoterapi, ultralyd, RF, laser, diverse filler injeksjoner, alltid med fokuset på sunn hud og estetisk harmoni.

 

Bakgrunn:

Utdannet sykepleier ved UCC, Hillerød, Danmark.

Bred erfaring fra medisinsk og kirurgiske avdelinger på sykehus og kommune i både Danmark og Norge.

Fullførte videre utdannelse ´hudpleie for sykepleiere´ i 2013 og ´kosmetisk dermatologi og hudbehandling´ i 2014 ved Senzie Akademiet.

2014-2016 jobbet deltid som selvstendig kosmetisk dermatologisk sykepleier med hudkonsultasjoner og botox + filler injeksjonsbehandlinger ved siden av jobb i Lier Kommune.

Sep 2016 flyttet inn på ny oppstartet City Clinic, Drammen, hvor hun leide behandlingsrom og ble en del av City Clinic teamet frem til april 2021. I tillegg til City Clinic, Drammen, har Hannah hatt samarbeid med klinikker i Oslo, Moss og Kongsberg, og de senere år Cosmed Helsesenter i Lillestrøm.

I tillegg til å holde seg oppdatert innenfor ¨hud feltet sitt´, har Hannah alltid et eller annet  prosjekt på gang! Gjennom kurs i ADHD fikk hun spesial interesse for hvordan stress og traume er med på å øke inflammaging og hvordan dette påvirker alle kroppens celler og organer, ikke minst huden. Nå leser hun videre i dermatologi v/ Universitet Sørøst Norge på deltid.

 •  

Sertifiseringer og spesialiseringer:

 • sertifiseret NORFEM behandler

 • injeksjonsspesialist juvederm MD codes

 • injeksjonsspesialist teosyal

 • injeksjonsspesialist botulinium toxin

 • injeksjonsspesialist vistabel

 • injeksjonsspesialist Botox Advanced - Off Label Indikasjoner

 • sertifisert PRP behandler av American Cosmetic Cellular Medicine Association

 • sertifisert i trådløft

 • sertifisert i sklerosering

 • sertifisert i belkyra

 • sertifisert i HArmonyCA, Profhilo

 • sertifisert sp dynamis fotona behandler

 • godkjent Environ professional og coolpeel behandlinger

 • godkjent behandler av eDermastamp og Dermaroller

 • ekspert i ZO Hudhelse og behandlinger

 • avansert trening i Skinceuticals

 • laser kurs ved Scanex Medical Systems

 • kurset i ekseption kjemiske peels

 • kurset i Fusion mesoterapi

ANSVARLIG LEGE DR. LEILA SAYED

Ansvarlig Lege Leila Sayed (født 1978) 

Leila er en særdeles serviceinnstilt og kunnskapsrik lege, samt en utrolig flott, og morsom kvinne!

Som estetisk behandler er Leila opptatt av naturlige resultater som tilpasses den enkelte. Målet er ikke at en skal se behandlet ut, men heller ser opplagt ut og har en glød.  

Juli 2023 overtok Leila som ansvarlig lege på NOLI Medical Skin Clinic fra Karim Sayed som var klinikkens ansvarlig lege i mange år før det.

Leila har allerede deltatt på flere ZO kurser og treningsdager i regi av NOLI, og med en genuin interesse for hud og anti-aging, er Leila en viktig del av NOLI teamet. 

Ordinering av alle legemidler/reseptbelagte behandlinger foretas av Leila. Hannah utfører behandlinger.

Hannah og Leila har tett kontakt rundt pasientene, det meste av pasient kontakt foregår via Huubro, men om nødvendig kan Leila møter opp fysisk på klinikken. Leila setter seg alltid inn i den enkelte pasientens behandlingsplan, om det er ordinasjon av bedøvelses krem, rynke behandlinger, muskel spenninger, sterke peelinger, topikale kremer , eller bistår i akutt situasjoner, setter vi stor pris på hennes kompetanse og væremåte. 

Bakgrunn:

Fra Namsos, til Dubai, Oslo og California, Leila har en robust og imponerende bakgrunn!

Leila ble utdannet lege i 2003 ved Universitetet i Oslo. Hun ble opprinnelig barnelege, og har bl. annet også jobbet som medisinsk rådgivere i legemiddelfirmaet GlaxoSmithKline.

Leila spesialisert seg innen estetisk medisin med et fellowship på American Academy for Anti Aging Medicine.

I tillegg til å jobbe på den prestisjefull og anerkjente University Hospital of Southern California, var Leila 6 år på Oslo Universitets Hospital. J

 

I tillegg til å være ansvarlig lege på NOLI Medical Skin Clinic, er Leila behandlende lege på NOMI Oslo og Gatehospitalet.

Hvem er vi

hannah_edited_edited_edited_edited_edite

HANNAH RISØ

Kosmetisk Dermatologisk sykepleier

Screenshot 2023-12-11 at 16_edited.jpg

DR. LEILA SAYED

Ansvarlig lege

bottom of page