top of page
Scientific board.jpg

Fusion aesthetic skincare er effektive hudpleieprodukter med ingredienser avledet av estetisk medisin.

FUSION SKINCARE
Rens

Deep cleanser

Deep-cleanser-2.jpeg

Deep cleanser er en smeltende mikroemulsjon som fjerner sminke for alle hudtyper.  Den er nærende og fuktighetsgivende, formulert for profesjonelle behandlinger.  Kan også benyttes på øyne og lepper.

Read More >
Serum
MER OM BALANSETEST

HA deep filler

HA-deep-filler-2.jpeg

En topisk dermal filler formulert med aktive ingredienser avledet fra estetisk medisin for å oppnå det optimale resultatet på rynker. Et luksuriøst ultra-komfortabelt produkt med en unik tekstur.

Retinol 1.0

188A5C65-FA09-4677-BCAB-F68461E101BF_1_1

Sterkt konsentrert serum med ren form av retinol. Denne eksklusive formelen er rettet mot rynker og aldring.

Kremer

Probiotix cream

5CF3669D-15AC-4132-A1B9-F5C605CEF1DA_1_1

Dette produktet brukes til å optimalisere hudens mikrobiom, for å styrke hudens biologiske forsvar og for å gi huden glød med en restrukturerende og jevnende effekt.

Takket være sin unike struktur, fremmer kremen balansen i hudens mikrobiota ved å fungere som et underlag for kommensale bakterier og ved å styrke hudens naturlige forsvar.

Den er rik på naturlige sukkerarter (GOS og FOS) som forbedrer hudens utseende og komfort, og forbedrer dermed hudtonen og reduserer følelsen av ubehag som er karakteristisk for sensitiv og tørr hud.

Read More >

Meso lift cream

Meso-lift-cream.jpeg

En ekstremt oppstrammende krem formulert med aktive ingredienser avledet av estetisk medisin for å gi maksimal anti-aldrende effekt. Har en ultra-komfortabel tekstur og gir huden en vakker finish.

Meso repair cream

meso-repair-cream.jpeg

Beroligende og reparerende krem formulert med aktive ingredienser avledet fra estetisk medisin for å gi en fullstendig anti-aldrende effekt. Har en rik tekstur som gir huden en vakker finish.

Essential cream

Essential-cream.jpeg

En unik basekrem som benyttes til å skape en helt personlig krem med meso-løsning eller PRP. Kremen tilpasses utfra hver enkel kundes indikasjon. Teknologien bak er en essensiell  vann-i -olje emulsjon som er svært motstandsdyktig mot elektrolytter, dermed er det lett og inkorporere meso-løsninger eller PRP. Har en unik rik og nærende tekstur. Det perfekte produkt etter mesoterapi eller mikroneedling.

Hyaluronic drops

Hyaluronic-drops.jpeg

Forfriskende krem formulert med aktive ingredienser avledet fra estetisk medisin for å gi en fullstendig anti-aldrende effekt. En forfriskende og unik tekstur som etterlater huden med en matt overflate. Vann-i-olje gir ekstremt mye fuktighet, inneholder hyaluronsyre med lav molekylvekt. Den eksklusive vanndråpeformuleringen reduserer umiddelbart fine linjer og plumper opp huden. Spesielt designet for en fet til kombinert hud. 

Hyaluronic moisturizer

hyaluronic-moisturizer.jpeg

Formulert med Hyaluronsyre avledet fra estetisk medisin for en komplett anti-age og rynke-reduserende effekt. Basert på en mikro-emulsjon for å gi en frisk og unik tekstur som etterlater huden silkemyk.  

Eye sorbet

Eye-sorbet-2.jpeg

En forfriskende 

øyekrem formulert med aktive ingredienser avledet fra estetisk medisin for å gi en fullstendig anti-aldringseffekt. En overraskende tekstur som glatter ut rynker i løpet av et minutt. Cross-linked hyaluronsyre som benyttes i filler for dype rynker.

Masker
Solbeskyttelse

Hyaluronic cryo-mask

Hyaluronic-cryo-mask.jpeg

Formulert med Hyaluronsyre avledet fra estetisk medisin for en komplett anti-age og rynke-reduserende effekt. En frisk og unik tekstur som etterlater huden silkemyk. Cryo mask kjøler ned huden opp til 2ºC etter en påføring på grunn av sin kjølende teknologi.

Meso-T mask

Meso-T-mask.jpeg

Disse maskene er veldig allsidige og kan brukes på mange forskjellige måter:

aktiveres med mesoløsninger etter easy touch meso behandlinger.

Lift sleeping mask

B39C8749-87AE-4BEE-953A-A21ADCC69A28_1_1

Masken som redusere rynker, løfter og strammer opp slapp hud. Formulert med hyaluronsyre avledet fra estetisk medisin for en komplett anti- aldringseffekt og rynkereduksjon. En rik vann-i-olje konsistens for intens næring om natten.

Solfaktor

Meso shield 50

Meso-shield-50-2.jpeg

En spesiell beskyttende krem formulert for postprosedyrer. Har en overraskende lett tekstur for maksimal beskyttelse mot UVA/UVB. Formuleringen danner en langvarig film på huden som er motstandsdyktig mot svetting, noe som gjør at den er unik som base for sminke og stopper penetrasjonen av solkremen inn i huden.

Read More >
Kroppsprodukter

PPC + Cream

PPC-cream.jpeg

Slanke og cellulitte krem som gjør deg klar for sommer og sol

  • PPC bryter ned fett i lokale fettansamlinger

  • Koffein stimulerer mikrosirkulasjonen

  • L-carnitine omdanner fettsyrer til energi

Tilsammen reduserer dette cellulitter og fettansamlinger effektivt 
– hudens elastisitet og fastet forbedres!

Essential lotion

Essential-lotion-2.jpeg

Denne essensielle lotion er en base med hyaluronsyre for å lage skreddersydde produkter til hjemmebruk for hud, hår og kropp. Jeg skreddersyr lotion med 5-10 ml av et mesoprodukt for å skape en personlig lotion (spesielt for hår) som man benytter hjemme  mellom salongbehandlinger .

Read More >
bottom of page