top of page
fusion%20meso_edited.jpg
FUSION MESO

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som gir huden næring og ny vitalitet. Behandlingen er for deg som ønsker et naturlig resultat og en sterk og sunn hud. 

FUSION MESO

Begrepet «meso» er hentet fra mesoderm eller mellomlag av huden. 

Mesoterapi er en medisinsk behandling hvor man gir pasientens hud tilførsel av et sammensatt produkt som inneholder hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.

 

Behandlingen utføres ved at man får gjentatte små stikk i behandlingsstedet.

 

Vanlige behandlingsindikasjoner er:

 • Tørr, slapp og uelastisk hud

 • Rynker

 • Solskader

 • Arr etter kviser​

Vi bruker målrettede produkter av førsteklasses kvalitet, enkle å jobbe med, trygge og komfortable behandlinger som leverer enestående resultater.

Vi bruker kun cocktails for mesoterapi som er sterilisert ved mikrofiltrering for å bevare kvaliteten på alle vitaminer og aktive ingredienser. Vi har ulike ampuller som inneholder peptider, vekstfaktorer, hyaluronsyre, DMAE, organisk silisium, naturlige ekstrakter, vitaminer, aminosyrer og andre viktige elementer. Vi tilbyr mesoterapi for både ansikt, kropp og hår.​

ANSIKT

En skreddersydd naturlig behandling der vi booster huden med vitaminer, mineraler, vekstfaktorer og antioksidanter

 

I tillegg bruker vi hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet og spenst.

Alt etter hva din hud trenger!

PERFECT LIPS

Perfekt for deg som vil ha litt mer volum i leppene uten filler. Perfect Lips forbedrer definisjonen, volumet og fargen på leppene.

 

Volumet og hydreringen av leppene økes med hyaluronsyre. 

PIGMENTERING

Målrettet mesoterapi for pigmentering og melasma. Behandlingen vil samtidig gi huden fuktighet og glød.

ANSIKT, HALS OG DECOLETTE

Mange tar vare på huden i ansiktet, men glemmer hals og decollete som er like utsatt for både solskader og tegn på aldring.

 

I denne behandlingen bruker vi ulike cocktails tilpasset dine indikasjoner, vi skreddersyr og bruker gjerne forskjellige ingredienser i ansiktet, på halsen og decollete.

Nettopp fordi huden gjerne har ulike behov på de forskjellige områdene.

EYE CONTOUR

Denne behandlingen forbedrer øyekonturen, bekjemper effektivt poser og mørke ringer under øyne, kråketær og rynker.

Vi bruker en unik synergi av aktive stoffer som effektiv bekjemper alle tilstander for å oppnå en glatt og jevn øyekontur.

KONTRAINDIKASJONER OG FORSIKTIGHETSREGLER
 • Det utføres ikke behandling dersom du er gravid eller ammer, eller dersom du har pågående infeksjon eller hudproblemer i området.

 • Pasienter med nervesykdom (ALS, MS, Myasthenia Gravis) kan ha økt sjanse for bivirkninger og skal ikke behandles. Det er viktig å opplyse om eventuelle sykdommer til din behandlende sykepleier eller lege.

 • Pasienter som bruker antibiotika skal opplyse sin behandlende sykepleier eller lege om dette, da interaksjoner kan forekomme.

 • Opplys alltid om du bruker legemidler eller har sykdommer/medisinske tilstander.

EVENTUELLE BIVIRKNINGER

Det er svært få komplikasjoner ved denne type behandling, men du bør være oppmerksom på følgende:

 • Et av innholdsstoffene er Hyaluronsyre (Filler), og hvis du har reagert på slike behandlinger tidligere bør du ikke gjennomføre behandlingen

 • Hvis du er allergisk for vepsestikk kan du kun få utført behandling etter vurdering av lege

 • Alle små stikk i huden medfører risiko for infeksjon, og hvis du blir påfallende rød eller hoven ved ett eller flere innstikksted bør du kontakte din behandler. Det er forøvrig vanlig å få en lett rødhet i behandlingsstedet.

 •  Det kan oppstå blåflekker i områdene som behandles

bottom of page