top of page
Beach Meditasjon
ZINZINO

Sett helsen din først, og styrk kroppens førstelinjeforsvar med vårt helt naturlige kosttilskudd, som er laget for å dempe stress, øke følelsen av velvære og støtte immunsystemet. 

KOSTTILSKUDD 

Du kan velge mellom å kjøpe produktene direkte av meg, eller å opprette eget abonnement direkte hos Zinzino.

Ved kjøp i klinikken slipper du å binde deg til abonnement og betaling av fraktkostnad. Oppretter du egen abonnement vil dette lønne seg over tid. Ønsker du å teste produktene først vil det lønne seg å kjøpe direkte av meg i klinikken.

BalanceOil+

BalanceOil-300ml-group-960x960px.png

BalanceOil+ er et naturlig omega-balanse kosttilskudd med polyfenol som inneholder mye olivenpolyfenoler, Omega-3 og vitamin D3. Den justerer og opprettholder EPA + DHA-nivåer og Omega-6:3-balansen i kroppen, samtidig som den beskytter cellene dine mot oksidasjon på en trygg måte. Den inneholder en førsteklasses blanding av oljer avledet fra villfanget småfisk og forhåndsopphøsting av ekstra virgin olivenolje.

Innhold: 300 ml

Read More >

Kr 650,-

BalanceOil Orange Lemon Mint

EU-BalanceOil-Plus-100ml-Orange-Lemon-Mi

En førsteklasses blanding som inneholder naturlig fiskeolje, høyt innhold av Omega 3 (EPA + DHA), olivenpolyfenoler og vitamin D3. Zinzino BalanceOil bidrar til å beskytte cellene mot rusting (oksidering), justerer kroppens Omega 6:3-balanse og støtter normal hjernefunksjon, hjertefunksjon og immunsystemet.

 

 

 

 

Innhold: 100 ml

Kr 250,-

Kr 875,-

BalanceOil+ Vegan

vegan BalanceOil-300ml-group-960x960px.p

En synergistisk blanding av marine mikroalgeoljer med høye nivåer av EPA, DHA og DPA, ekstra virgin pre-harvest olivenolje med mye OA og polyfenoler, echium-frøolje med mye SDA, ALA og GLA og vegansk vitamin D3.

Vår BalanceOil+ Vegan bidrar til å beskytte cellene mot rusting (oksidering) og trygt justere forholdet mellom omega-6:3, støtte normal hjerne- og hjertefunksjon og immunsystemet.

Innhold: 300 ml

Kr 875,-

ZinoBiotic+

ZinoBiotic-PLUS-960x960px.png

ZinoBiotic+ er en skreddersydd blanding av 8 naturlige kostfibre.

 

Disse fibrene metaboliseres i tykktarmen der de støtter veksten av sunne bakterier. ZinoBiotic+ bidrar til å redusere høye topper i blodsukker etter måltider og opprettholde gode kolesterolnivåer. Fibrene fremmer mange sunne tarmfunksjoner.

 

 

Innhold: 180 g

Read More >

Kr 385,-

Xtend

Xtend-960x960px.png

Xtend, vårt mest avanserte immunforsvars- og kosttilskudd, er en enestående kilde til mikroog fytonæringsstoffer, inkludert 23 essensielle vitaminer og mineraler, samt rensede 1-3, 1-6 betaglukaner avledet fra bakegjær, som beskytter og fornyer celler og vev. Xtend er det perfekte supplement til BalanceOil og ZinoBiotic i din komplette helseprotokoll.

Kr 375,-

Viva+

Viva-Plus-front-960x960px.png

Viva+ er et helt naturlig kosttilskudd utviklet for å redusere stress, bedre sinnsstemningen din og øke følelsen av velvære. Det styrker nervesystemet og hjernefunksjonen og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Viva+ er en kombinasjon av affron®, en standardisert og patentert ekstrakt av ren, førsteklasses safranarr (crocus sativus) fra Spania, et vitamin B-kompleks fra bokhvete, magnesium fra sjøvann, jod og vitamin C fra acerola.

Innhold: 60 tabletter, nettovekt 18 g.

Kr 350,-

bottom of page