top of page
Bare skjønnhet
PRP

Regenlab® PRP (Platelet rich plasma)

PRP står for Platelet Rich Plasma og er en behandling hvor man skiller ut plasma og blodplater fra ditt eget blod. Konsentratet inneholder et høyt antall proteiner som fungerer som vekstfaktorer for kroppens vev og celler.

Hudfornyelse ved bruk av ditt eget blod!

Regenlab® PRP (Platelet rich plasma)

PRP står for Platelet Rich Plasma og er en behandling hvor man skiller ut plasma og blodplater fra ditt eget blod. Konsentratet inneholder et høyt antall proteiner som fungerer som vekstfaktorer for kroppens vev og celler. Disse vekstfaktorene er viktige for immunforsvaret ditt, de reparerer skade, demper betennelser og bidrar til utvikling av nytt vev. Dette blir så injisert i området som skal behandles for å øke kroppens medfødte evne til å regenerere ulike typer vev.

PRP er 100% naturlig og har ingen bivirkninger, ingen komplikasjoner og har minimalt med nedetid.

PRP har blitt brukt siden 70 tallet, hvor man begynte å bruke det i forbindelse med operasjoner for å redusere tilhelingstiden på sår. Innenfor det estetiske fikk behandlingen ekstra oppmerksomhet etter at Kim Kardashian la ut et bilde av seg selv, i 2013, hvor hun hadde fått en såkalt ‘’Vampire facelift’’.

Hva kan PRP hjelpe mot?

PRP behandling har ofte god effekt på behandling mot hårtap, rynker/fine linjer, aknearr, kråkeføtter rundt øynene, rynker rundt munnen, nasolabiale folder (rynker mellom nese og munnvikene), tynn, slapp og dehydrert hud feks på hals,hender, brystet eller knærne. I tillegg har den god effekt på slapp hud/blå ringer under øynene, noe som er veldig vanskelig å behandle med andre behandlingsmetoder.

 

Behandlingen kan:

  • Redusere rynker og linjer

  • Normalisere hudfarge (pigmenter)

  • Redusere porer

  • Forebygge hårtap og øke tykkelsen og vekst

  • Øke tykkelse og elastisitet på huden

  • Redusere poser under øynene

  • Stramme opp huden

Videre har Regenlab® et produkt som kombinerer PRP med hyaluronsyre, kalt Cellular Matrix.

Denne kan brukes for behandling på hud og vil, i tillegg til virkningen av PRP, sørge for mere plump, bedre hydrert hud og er perfekt til bruk under øynene, nasolabia, aknearr og rynker. Du vil få et mere umiddelbart resultat med Cellular Matrix.

Hvem egner behandlingen seg for?

Behandlingen egner seg for alle mellom 18 – 100, uansett hudtype. Kreftpasienter/pasienter med krefthistorie, gravide og blødere anbefales ikke å behandles med PRP. Pasienter med sykdom anbefales å bli friske før man gjør behandlingen. Dersom du tar medisiner daglig anbefaler vi at du booker en konsultasjon før din første behandling for å gi deg en tilbakemelding på om dette er beste behandlingsvalg for din hud.

Vi kombinerer PRP behandling med microneedling, mesoterapi eller injeksjoner. For raskere resultat av din PRP behandling kan den kombineres med bruk av mesococktails eller fillere for umiddelbare resultater, kombinasjonen anbefales der det er behov for å erstatte tapt volum og kontur i ansiktet.

Ved micro-needling (edermastamp) lager vi små, mikroskopiske kanaler i huden. Kanalene er ikke arrdannende og stimulerer hudens viktigste bindvevsceller (fibroblaster) slik at disse produserer mer kollagen og elastin.

Mikrokanalene går gjennom overhuden (epidermis), og ned i lærhuden (dermis) der fibroblastene ligger. Nålehodet gjør det mulig å injisere jevnt over hele hudpartiet og i optimal dybde. Resultatet er maksimal nydannelse av vev.

BEHANDLINGER
PRP OG MICRONEEDLING
RYNKER OVERLEPPE
VAGINAL O-SHOT
UNDER ØYNE - CELLULARMATRIX  
ANSIKT OG HALS
BRYSTLØFT OG KLØFT
PENIS SHOT
bottom of page