top of page
Cosmed Beauty_anetteantonsenfoto_februar
KJEMISKE PEELS

ekseption kjemiske peels bygger på langvarig og omfattende forskning. Behandlingene gir rask forbedring av huden når det gjelder rynker, pigmentering, store porer, akne, sensibel hud og ulike typer eksem

EKSEPTION KJEMISKE PEELS

ekseption gjenoppbyggende hudprogram forbereder, forsterker, reparerer og beskytter huden. Ved å reparere skader som allerede har oppstått, forebygge fremtidige skader, styrke en sunn hud og bekjempe synlige tegn på aldring oppnås de aller beste resultatene.

Du vil se en tydelig forbedring av hudens tekstur og oppnå en fin glød allerede etter første behandling.

EKSEPTIONAL
QUICK FIX

Ønsker du en full hudpleiebehandling på halve tiden? Da er dette behandlingen for deg!

Vi gir deg en kick start på ditt nye hjemmebehandlings-regime på kun 45 minutter.

 

ekseptional quick fix er en behandling for deg som foretrekker å pleie huden hjemme og kun ta behandling noen få ganger i året

EKSEPTIONAL
DETOX

Sliter du med at huden din blir uren i perioder? Eller at du får tørre flekker enkelte steder i ansiktet?

Da kan denne behandlingen hjelpe deg.

 

ekseptional detox løser opp døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen i tillegg til å stabilisere pH-verdien i huden din slik at den er bedre rustet til å motstå angrep fra ugunstige bakterier

ULTIMATE
PIGMENT REDUCER

Hyperpigmenteringer kan være vanskelig å bli kvitt, og det krever at du er flink til å følge de rådene som terapeuten gir. 

 

Ultimate white up forebygger og forbedrer hyperpigmenteringer på en skånsom og effektiv måte uten å virke irriterende på hudoverflaten – en bonus er at sammensetningen i tillegg gir reduksjon av fine linjer og rynker.

GOODBYE
REDNESS

Goodbye redness er en beroligende, pleiende og utrensende behandling som er effektiv på en skånsom måte.

Dette er også en utmerket behandling for deg som sliter med sprengte blodkar, mørke flekker etter akne og en svært sensitiv hudtilstand

EKSEPTIONAL
GLOW

En meget effektiv retinol-behandling for deg som ønsker en klarere hud, mindre linjer, jevnere hudtone og en en umiddelbar strålende glød!

Perfekt før den store festen!

Du bil oppleve både umiddelbare resultater og resultater på lang sikt – ta du kuren på to behandlinger med 30 dagers mellomrom for maksimalt resultat

ULTIMATE
ANTI-AGE

Opplever du at huden «sagger» litt og kjennes tørr ut uansett hva du smører deg med? Da passer denne behandlingen til deg. 

 

 

Ultimate anti-age peel og peptid behandling strammer opp, styrker og sluser inn hyaluronsyre. Perfekt å gjøre som er kur på 2 – 4 behandlinger. 

ULTIMATE
PURE SKIN

En aknehud kan være både dehydrert og sensitiv, derfor er det viktig hvilke behandlinger du velger og ikke minst hvilke produkter du bruker for å behandle huden hjemme. 

 

 

Ultimate pure har en skånsom tilnærming til uren hud, og selv om den er tøff mot urenhetene, så er den snill med huden din.

BYE DRY

Uansett hvilken hudtype du har, så kan huden din være fuktfattig. Når huden min mangler fukt vil den oppleves som tørr, stram og varm – og har du en fet hud vil talgproduksjonen oppjusteres for å kompensere for fuktmangelen i huden.

Denne behandlingen kan du ta en gang eller som en kur, alt etter hvordan hudtilstanden din er.

bottom of page