top of page
featured-hero-acell.jpeg
HÅRTAP

Mesoterapi for hår er en behandling for menn og kvinner med hårrelaterte problemer som tap av tetthet, androgen alopecia, tørrhet, skjørhet, og tynt hår.

Produktene gjenoppretter en effektiv mikrosirkulasjon i hodebunnen og revitaliserer hårsekkene. Vi bruker effektive teknikker og produkter designet for å bekjempe tynt hår, stimulere til gjenvekst og redusere hårtap.  

MESOTERAPI OG PRP MOT HÅRTAP

Mesoterapi og PRP for hår er en behandling for menn og kvinner med hårrelaterte problemer som:

  • Håravfall

  • Tynt hår

  • Androgen Alopecia

  • Tap av tetthet

  • Tørt hår

  • Skjørt hår

Serumene vi bruker gjenoppretter en effektiv mikrosirkulasjon i hodebunnen og revitaliserer hårsekkene. Disse er effektive formular designet for å bekjempe tynt hår, stimulere til gjenvekst og redusere hårtap.

Takket være vasodilatoraktiviteten til Centella Asiatica og gingko-ekstrakter øker det blodstrømmen og oksygerer hodebunnen. Hårformulaene inneholder også alle metabolitter (vitaminer, aminosyrer og mineraler) som kreves for at den ernæringsmessige og energetiske metabolismen fungerer tilfredsstillende. Organisk silisium gjenoppretter hårmatrisen mens hyaluronsyre fukter og mykner hårene.

Våre serum er sterilisert ved mikrofiltrering for å bevare kvaliteten på alle vitaminer og aktive ingredienser. 

 

Hvor raskt vil jeg se forskjell på håret etter behandling?

 

Det vil i de aller fleste tilfeller ta noe tid før man ser forandringer på hårtap. Så lenge hårsekkene er i «hviletilstand» og ikke døde er det derimot fullt mulig å få tilbake hår med mesoterapi og PRP.

Vi anbefaler en kur på minimum 10 uker med behandling en gang pr uke.

Det beste resultatet får du hvis du bruker de produktene jeg anbefaler hjemme i tillegg under hele kuren. 

HÅRTAP MESO
BOOST FOR TYNT OG SLITT HÅR 
HÅRTAP PRP
bottom of page